städgädje
Hemstädning
159 kr/tim
Hemstädning är vår populäraste tjänst! Tänk vad skönt att du fokusera hemmatiden på annat än vardagsstädning. Vi ordnar allt du önskar när det gäller renhållning i hemmet!
lycka_till_med_flytten
Flyttstädning
199kr/tim
Tänk så skönt att bara slippa allt tungt städstök vid flyttstädningen! Vi lämnar självklart er bostad skinande ren och vi har givetvis nöjdhetsgaranti på vår flyttstädning.
ångtvätt

Ångsanering 249kr/tim

Ångtvätt är det optimala sättet att helt miljömässigt få både skinande rent och helt desinficerat, men mycket skonsamt, utan något annat än vatten! Bakterier och virus dör efter någon sekund i 200 graders ånga!
fonsterputs
Fönsterputsning
199kr/tim
Att putsa fönster är riktigt drygt och långtråkigt. Det är även svårt att få det rent, utan ränder eller fläckar. Vi fixar fönstren så de blir skinande blanka!
rut-tjanster_tradgard
Trädgård
199 kr/tim
(klippning och underhåll)
Vi klipper gräsmattan, gödslar och jordförbättrar eller ansar buskarna. Det är din semester, så se till att slappa och slappna av! Vi sköter trädgården, men trädgårdsmästaren tar gärna på sig avancerade uppdrag!
Flyttbil
Flytthjälp och köra 599kr/tim
(inkl 2 pers. och lastbil)
Nu slipper du ordna bil och kartonger. Vi kan ordna allt inför flytten. Vi lastar och och lastar ut och du slipper de tunga momenten.
OBERVERA! TYVÄRR INVÄNTAR VI TILLSTÅND FRÅN TRANSPORTSTYRELSEN FÖR YRKESTRAFIKTILLSTÅND. BERÄKNAT BLI GODKÄND OKTOBER 2021.
barnvakts_tjanster
Barnvakt från 129kr/tim
Att få egentid som förälder är viktigt för att bibehålla energi för tid barnen. Men våra barnkära barnvakter kan du slappna av och njuta till fullo. Barnen är i goda händer!
Omsorg från 159kr/tim
Ibland kanske inte livet blir som man önskar och kan då behöva extra hjälp med vardagsbestyr. Våra empatiska medarbetare hjälper dig att hämta medicinerna från apoteket, handla mat eller byta glödlampan i taket!
Snöröjning 249kr/tim
Att skotta snö blir otroligt tungt och påfrestande efter en stund. Men med hjälp av oss får du hjälp med att röja garageuppfarten medans du dricker kaffe!
IT_service_hemma
IT-tjänster 399kr/tim
(reparation, installation och service)
Det kan göre en galen att skrivaren inte går igång, att wi-fi uppkopplingen inte funkar! Nu slipper du få gråa hår. Våra tekniker fixar dina teknikprylar, sätter upp nätverket, uppdaterar operativsystemet, eller, eller...
tillsynstjanst
Tillsyn
199kr/tim
(hus, lägenhet, fritidshus etc.)
Ibland är det svårt att hinna med att titta till stugan, eller få någon som ser till huset under semestern. Med Städstad slipper du all oro. Vi vattnar blommorna, hämtar posten eller hanterar akuta skador!
Klädvårdstjänster från 159kr/tim
(lagningar, ändringar, tvätt, vikning och strykning)
Nu ingår även klädvård i RUT! Äntligen kan du få proffessionella lagningar och ändringar av dina favoritplagg av Städstads ypperliga sömmerska!
Klädtvatt, vikning och strykning kan du med fördel kombinera med vår hemstädning!
Transporter
från 199kr/tim
(till auktion, loppis, återbruk, försäljning, magasinering och tvätteri)
Nytt för vår är att vissa transporttjänster nu ingår i RUT. Det gäller transporter till återbruk och försäljning vis loppis eller auktionshus samt till magasinering. Du slipper böka och baxa själv. vi ordnar det med vår bil.
Trädgård-arborist
399kr/tim
(fälla och beskära träd)
Att beskära och fälla träd kräver både god kunskap och stor riskmedvetenhet. Våra arboreister är skickliga och effektiva.
reparation_vitvaror
Vitvaror-reparation
449kr/tim
Det slängs väldigt mycket vitvaror som enkelt kan repareras! Med våran vitvaruexpert får du hjälp att felsöka och ofta enkelt reparera sin spis, kyl eller tvättmaskin. De kommer sedan hålla många år till!

Företagstjänster från 318kr/tim

För företag, föreningar och övriga som inte kan nyttja RUT och ROT-avdrag

Välkomna företag och föreningar!

Företag kan köpa samma tjänster!
Tjänster som vi levererar endast mot företag är bland annat:
  • Trappstädning, kontorsstädning, dagisstädning mm.
  • förvaltning
  • Personaluthyrning